1. sepanjang aku ada kat jakarta, ramai teman-teman memanggil aku munjir.

2. aku cool. tkde pape.

3. kat indon pun disebabkan oleh perkataaan rejeki , jaman, jebra, jakat, jikir, jintron, oleh yang demikian nama aku juga disebut munjir oleh teman-teman indonesia.

4. entah mcm mane, masa gamalial (orientasi) , ada ahli kumpulan aku panggil aku ashraf sinclair sebab untuk dia, menyebut munzir itu susah walaupun berkali-kali aku ajar dia sebut Z!! oleh itu ahli-ahli yang lain juga memanggil ashraf sinclair.

5. kenapa ashraf sinclair......??

6. karang aku cakap alasannya korg mesti tak setuju. bagi sang pria, aku tahu korang jeles. hoho. tapi, fakta mesti diketengah kan. betul tak?

7.mungkinkah kerana ciri-ciri phisikal? ( hoho budget la plak aku )

8. well, beauty lies on the eyes of the beholder. :)

9. salam sinclair. dari jakarta. trimas.

Kamu semua mungkin fikir tokoh ini tidak penting , namun saya berani bertaruh , tokoh ini adalah antara rahsia kejayaan budak2 pre-med , aku tak tipu , series !!
Kalau kamu semua usha dari jauh , memang dia bergaya james bond , spek hitam dia sebijik macam rosyam nor pakai dalam castello , pakaian dia memang melambangkan gaya datuk2 , dan jika orang tidak mengenali datuk t , sudah pasti ada yg tersalah anggap dialah datuk t , aku pernah terdengar mitos , dia pernah beradu kelajuan dengan micheal schumacher , aku tak reti nak eja nama mamat ferari nie , dia juga adalah jaguh rempit , cawangan utara hingga ke tengah seberang perai , badannya yang tegap sudah tentu menaikkan nafsu2 wanita di acms ini
Kenapa aku cakap dia rahsia kejayaan ?? Jikalau dia tidak ada , nescaya idustri pengangkutan acms akan lumpuh , budak2 acms takkan pergi kuliah , budak2 laki akan mengahabeskan masa melayari internet dengan membuka web2 tak senonoh , budak2 perempuan pula , akan tune dan servis basikal mereka untuk merempit pada petang2 hari sambil berketawa riang
Jikalau dia tiada , siapa yang akan tunggu budak2 laki , yang bangun macam sial dia punya lambat ?? , yang tak tahu subuh masuk pukul berapa , siapa nak tunggu insan2 berjalan lembab seperti saiful aizat dan siput ??
Jikalau dia tiada , siapa nak hantar datok2 acms tue pergi jumpe dosen2 indon yang suka isap rokok kretek , jumpe mat salleh nak sain konon pergi stadi dekat ireland ??
Jikalau dia tiada , siapa nak bagi budak2 pre med merasa mandi air terjun ?? yang payard n the gang gie mengintai port budak perempuan mandi , yang budak2 laki makan sampai tak ingat dunia ?? Siapa ?? Siapa ??

Insan yang dimaksudkan adalah abang...Hafiz , drebar bas kita , yang selalu mengalami masalah dengan stereng bas yang besar , kerana berlaga dengan perutnya , yang juga besar , dia selalu hisap rokok dengan para pelajar , sama ada di dalam atau di belakang rumah kedai , dan join budak2 lelaki , mengusha wanita2 acms ini , hanya usha pre med saja yang dia xusha , tidak tahu mengapa , lihat , sudah la berposisi penting , mesra rakyat lagi , jadi , marilah kita menghargai jasa dia , abg HAFIZ , jasamu dikenang


Al-fatihah kepada atuk Bonggo , aku terhutang budi dekat dia , dia pernah bagi aku tumpang umah dia

← Previous Page Next Page →